Tuholaistorjunta

AP-Mylly Oy on laajentanut palvelujaan nyt myös tuholaistorjuntaan kiinteistöissä. AP-Mylly Oy on rekisteröitynyt Tukesin tuholaistorjuntarekisteriin, ja Ari Pinomäki on suorittanut tuholaistorjujan ammattipätevyyden. Tarjoamme palveluja kaikkien kodin, maatilan ja tuotantolaitosten haittaeläinten torjunnassa. Kauttamme hoituvat kartoitukset, suunnittelut, torjunta tai vain konsultaatio.

Palvelumme

Meiltä saat apua esimerkiksi seuraavan kaltaisiin tilanteisiin:

  • Keväisin päänvaivaa aiheuttavat monille muun muassa muurahaiset, syksyisin taas ampiaiset.

  • Valitettavasti luteet ja torakat ovat palanneet asuntoihin. Kyllä niistäkin eroon päästään. Työ onnistuu sitä helpommin, mitä varhaisemmassa vaiheessa torjuntatoimet aloitetaan.

  • Monet muutkin toukat ja kuoriaiset voivat askarruttaa. Soita niin tehdään tunnistus ja kartoitetaan, mistä on kysymys!

  • Tarjoamme apua rottien ja hiirten torjuntaan. Suosittelemme ennakoivaa jyrsijätorjuntaa, mutta jos tilanne on jo päässyt karkaamaan käsistä tai haluat muuten apua tilanteeseen, älä epäröi ottaa yhteyttä.

Rottien ja hiirten torjuntaa

Jyrsijät siirtyvät luontopesistä mielellään talvehtimaan kiinteistöihin kun ilmat kylmenevät. Rotat ja hiiret levittävät tauteja ja aiheuttavat rakenteisiin vahinkoa. Jyrsijät menevät puusta ja eristeistä lävitse, jolloin eristeet menettävät eristyskykynsä.

 

Jyrsijöiden torjunta tulisi suorittaa rakennusten ulkopuolella ennen kuin ne pääsevät esimerkiksi vintille tai muihin rakenteisiin. Sisätiloihin päässeiden jyrsijöiden torjunta on hitaampaa, mutta ammattilaisen keinoin kaikki onnistuu.

 

Torjuntaa tehdään useimmiten myrkyillä, mutta voimme käyttää myös loukkuratkaisuja: mekaanisesti tappavia tai elävinä pyytäviä loukkuja. Loukkupyydyksissä ei jää riskiä siitä, että kotieläimet syövät myrkytettyjä eläimiä, tai että eläimet kuolevat vääriin paikkoihin. Loukulla pyydetyt hiiret voidaan siirtää muualle uuteen elinympäristöön.